ІНДИЧКА
ІНДИЧКА
ІНДИЧКА
ІНДИЧКА

ІНДИЧКА

СКЛАДОВІ

  • Філе індички - 350 г
  • Селера свіжа - 50 г
  • Морква – 50 г
  • Цибуля – 50 г
  • Олія соняшникова Lagrima del Sol ROSEMARY - 30 г
  • Сіль, перець - за смаком
  • Багет - 3 - 4 шматочка

порции    2

 
 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  • Цибулю, селеру, моркву - обсмажуємо разом з 100 г філе (філе ріжемо на невеликі шматочки), по трішечки додаємо нашу олію Lagrima del Sol ROSEMARY, обсмажуємо 7 хв - до готовності додаємо сіль, перець.
  • Готуємо паштет в блендері
  • Брускети - обсмажуємо хліб на олії Lagrima del Sol ROSEMARY
  • Паштет додаємо на хліб, прикрашаємо ……
  • Філе індички, що залишилися 250 г, відправляємо на гриль, по готовності додаємо кілька крапель олії Lagrima del Sol ROSEMARY для соковитості

 

Поделиться

Другие рецепты