Головна
Про нас
Концепт
Бренда
Соняшникова
Олія
Оливкова
Олія
Замовити
Олію
Контакти
Де знайти
ENG
RUS
Корзина
Lagrima del Sol SMART BALANCE
₴ 42.49
x 2
Lagrima del Sol BLACK OLIVE
₴ 42.49
x 3
₴ 142.49
Редагувати замовлення
ІНДИЧКА
СКЛАДОВІ
Філе індички - 350 г
Селера свіжа - 50 г
Морква – 50 г
Цибуля – 50 г
Олія соняшникова Lagrima del Sol ROSEMARY - 30 г
Сіль, перець - за смаком
Багет - 3 - 4 шматочка
порции
2
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Цибулю, селеру, моркву - обсмажуємо разом з 100 г філе (філе ріжемо на невеликі шматочки), по трішечки додаємо нашу олію Lagrima del Sol ROSEMARY, обсмажуємо 7 хв - до готовності додаємо сіль, перець.
Готуємо паштет в блендері
Брускети - обсмажуємо хліб на олії Lagrima del Sol ROSEMARY
Паштет додаємо на хліб, прикрашаємо ……
Філе індички, що залишилися 250 г, відправляємо на гриль, по готовності додаємо кілька крапель олії Lagrima del Sol ROSEMARY для соковитості
Поделиться
Другие рецепты
СВИНИНА в рукаві
МЕДАЛЬЙОНИ з яловичої вирізки
Cередземноморська кухня: мідії в білому вині
Cередземноморська кухня: креветки з лаймом
Cередземноморська кухня: томатний суп-пюре
Салат з огірком та динею
СВИНЯЧІ РЕБЕРЦЯ у гострому соусі
КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ
ТОПІНАД ЗІ СМАКОМ СПОГАДІВ
РІЗОТТО по-імператорський з грибами шиітаке
СТЕРЛЯДЬ, зачарована під ікряним соусом
Предупреждение о содержании!
Это видео может оказаться неприемлемым для некоторых пользователей.
Чтобы продолжить, вы должны подтвердить, что вам уже исполнилось 18 лет.
Да, мне уже исполнилось 18 лет
Мне меньше 18 лет