МЕДАЛЬЙОНИ з яловичої вирізки
МЕДАЛЬЙОНИ з яловичої вирізки
МЕДАЛЬЙОНИ з яловичої вирізки
МЕДАЛЬЙОНИ з яловичої вирізки

МЕДАЛЬЙОНИ з яловичої вирізки

СКЛАДОВІ

  • Вирізка яловича - 150 г
  • Помідори чері - 2 шт
  • Маслини - 10 г (5-6 шт)
  • Орегано - по 2 г
  • Червоне вино
  • Масло вершкове - 20 г
  • Олія соняшникова Lagrima del Sol CAYENNE - 40 г
  • Сіль, перець - за смаком

порции    2

 
 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Обсмажуємо м'ясо на олії соняшниковій Lagrima del Sol CAYENNE (20-30 г), додаємо чері, маслини, через 2 хвилини додаємо вино, коли вино випарується додаємо масло вершкове і залишок олії.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Викладаємо на тарілку м'ясо, поливаємо його соусом, потім посипаємо орегано.

Поделиться

Другие рецепты